Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2009.08.26. Pamplona – Puente la Reina (27,7 km)

14:53 Puente la Reina

 

A királynő hídja: szép neve van ennek a városkának. Ma cirka 25 kilométert tettem meg. A táj nagyon látványos, különösen az Alto del Perdónnak nevezett hegyi kilátó. Ezek a spanyolcsizmások tudnak valamit a megbocsátásról, azért olyan kemény feljutni a csúcsra. Rengeteg szélerőművel találkoztam előre és hátranézve a nap során, mondhatni modern óriásokkal; én meg itt állok egy fia szolga nélkül. ;)

 

Reggel többször eszembe jutott, hogy itt vagyok a Caminón. Lehet, hogy furcsa nektek olvasni, de olyan valószínűtlennek látszik az első táv sikere után is, hogy ÉN ITT VAGYOK. A nap másik megfejtése, hogy nem vagyok egyedül. Jönnek-mennek mellettem, körülöttem mások. Egymásra mosolygunk és mindenki folytatja a maga tempójában.

 

Viszonylag időben: fél kettő körül már megkaptam az ágyamat, zuhanyzás, mosás után vásárolni indultam volna, csakhogy a supermercado 17:00-kor nyit. Addig siesta, azt hiszem ebben követem most őket. Ami otthon annyira természetes (pl. a zuhany, vagy egy fekhely) az itt életmentő kincsnek számít. Ráadásul van meleg víz bőven és a nagy kertben külön fedett ruhaszárítót találtam. Már estére csontszáraz lesz mindenem, ami a cipekedésen kívül a pakolást is könnyíti, mert nem kell a hátizsákra csipeszeznem semmit sem.

 

A képekre, azt hiszem, a hazaérkezésig várnotok kell. Ezeken a bedobós helyeken nem lehet használni semmilyen adathordozót.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.